Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

​A SAMYANG bejelenti az új AF 85mm F1.4 FE Prime objektívet

‘A bókéh adja az objektív bukéját’

Március 15-én, helyi idő szerint este hatkor jelentette be a Samyang Optics az új AF 85mm F1.4 FE Prime objektívet Sony E bajonettel, mely lenyűgöző felbontással, bókéval és kiváló Autofókusszal rendelkezik. Ez a negyedik objektív, melyet bemutathatunk a Samyang tavaszi kollekciójából. 

 

A Samyang 2016-ban mutatta be első, legfejlettebb technológiákon alapuló autofókuszos objektívjét; 2018-ban TIPA díjat nyert a AF 35mm F2.8 FE optika, és mostanra már 9 Autofókuszos objektívet találhatunk a Samyang kínálatában, Sony E, Canon EF és Nikon F bajonettel.

[Gyönyörű Bokéh] Kimaxolja a fotózás vonzerejét A fotózás megszállottjai többre vágynak, mint egyszerű optikai teljesítményre; egyre nagyobb az elvárás egy olyan objektív iránt, mely képes megfelelni a folyamatosan változó igényeknek. A Samyang 40 éves technológiai tapasztalatán alapuló AF 85mm F1.4-es objektív finoman és precízen rögzíti a pillanatot akár a legnyitottabb blendénél is, és természetesen meg kell említenünk a lencsék mesteri felületi kezelését, mely lágy bokéhval emeli a művészi hatást.

Az optika fejlett technológiája Az AF 85mm F1.4 FE tizenegy lencsetaggal rendelkezik 8 csoportban; a 4 magas törésmutatójú lencsetagnak köszönhető a kompakt méret és a kiváló felbontás, míg az ED lencsetag segít csökkenteni a kromatikus aberrációt. 

Éjjel-nappal, kint és bent – megbízható teljesítmény bárhol és bármikor. 2019 tavaszától megrendelhető bemutatótermünkben és partnereinknél Az AF 85mm F1.4 FE az első Autofókuszos objektív a Samyangtól 2019-ben, hivatalos bemutatása az Egyesült Királyságban megtartott The Photography Show keretein belül lesz március 16-án, 16.00 és 19.00 órakor!

 

Keresés