Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Samyang ismét a világ legjobbjai között

A Samyang ismét a világ legjobbjai között

Büszkén jelenthetjük be, hogy egy Samyang objektív ismét bejutott a világ legjobbjai közé:

a Technical Image Press Association (TIPA) szelekciójában a Samyang XP 10mm F3.5 (Canon Eos EF) lett a világ legjobb ultraszéles látószögű DSLR objektívje (Best DSLR ULTRA WIDE LENS).

Gratulálunk a 2019-es megmérettetés minden nyertesének.

A Samyang XP 10mm F3.5 objektívje a Samyang 2019-es tavaszi kollekciójában bemutatott 8 objektív közül elsőként lépett a rivaldafénybe, és egyből közönségsiker lett. Az XP10mm F3.5-ben összpontosul a márka széles körben elismert optikai fejlettsége, mely különösen a széles látószögű objektívek fejlesztésében mutatkozik meg. Az XP 10mm F3.5-ös objektív kristálytiszta képet biztosít, 130° fokos ultraszéles látószöggel.

Egy objektív mely mindent lát – Torzításmentesen

A high-end fényképezőgépekre jelentkező egyre nagyobb igénynek, és az egyre nagyobb felbontású felvételek iránti vágynak köszönhető az XP család legújabb tagjának létrejötte, mely több mint 50 megapixeles torzításmentes képével tökéletesen megfelel a tájkép és az épületfotózás által támasztott követelményeknek.

Az objektív 18 lencsét tartalmaz 11 csoportban, melyek a „kimaxolják” az élességet és a színeket a központtól a sarkokig.

A 3 aszférikus lencsetag, 1 nagy-fénytörésű lencsetag és 3 alacsony fényszóródást biztosító lencsetag segítségével abberáció, - és torzításmentes képet kaphatunk. A szellemkép és a lencse becsillanása megfelelő szinten kontrollált, a többszörös felületi kezelésnek köszönhetően.

Mostantól kezdve nem jelenthet gondot nagy felbontású torzításmentes, 130° széles látószögű képek elkészítése épületekről, illetve belső terekről.

Várakozásaink szerint az XP 10mm F3.5 a tökéletes objektív szerepét veszi át azoknál a fotósoknak és operatőröknek, akik szeretnék a határokat feszegetni egy fém vázas, nagy felbontású, kiváló minőségű objektívvel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samyang Leitz Hungaria TIPA

Keresés