Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Blaze fűthető talpbetét (vezetékes) + 2 db Blaze 3000 mAh Li-Po akku töltővel

Ár:
38.800 Ft (30.551 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BLWBL00036,BLT
Gyártó: Blaze

méretre vágható
szén alapú modern, ciklikus fűtési technológia
tartozék 2 db Blaze 3000 mAh Li-Polymer akkumulátor
a tartozék elemtartóban 2 x 3 AA elem, vagy akku is működteti
lábszáron rögzíthető elemtartó

Ruha méret
méretre vágható
Színe: fekete
Menny.:db

Grenke

 

BB hitel kalkulátor

Leírás

Kábeles fűthető talpbetét + Blaze 3000 mAh Li-Polymer akkumulátor

Méretre vágható talpbetét, mely AA elemekkel, akkumulátorokkal, vagy a tartozék Blaze tölthető akkumulátorral üzemeltethető.


A hideg idő beálltával ki ne érezte volna már, hogy lába elfagy a szabadtéren töltött órákban? Kötelező teendőink, munkánk során létfontosságú, hogy komfortunk, egészségünk ne sérüljön, és jó hangulatban végezzük feladatainkat, vagy szívesen éljünk szabadtéri hobbinknak. A Blaze fűthető talpmelegítője erre a problémára kínál megoldást. Egyszerűen méretre vágható, használata végtelenül egyszerű, mindössze AA (ceruza) méretű elemekre, vagy tölthető akkumulátorokra van szükség üzemeltetéséhez, amiket egy (tartozék) kis elemtartóba helyezve felcsatolhatjuk azt mindkét alsó lábszárunkra. AA akkumulátorokkal mindez költséghatékony, és megfizethetetlen mértékben megnöveli komfort érzetünket. Egy elem szettel, vagy AA akkumulátorokkal a fűtési idő akár 2-4 óra is lehet, ez az idő pedig több garnitúra elemmel, vagy akkumulátorral akár órákig tartó komfortérzetet is biztosíthat. A gyári 3000 mAh-s akkumulátorokkal ezen felül a fűtés intenzitása is szabályozható, a működési időtartam pedig jelentősen kitolható. A mellékelt töltő pedig egyszerre mindkét akkumulátort töltheti.
A lábujjaknál található fűtőbetét egységes, homogén 36-37°-os hőmérsékletet nyújt az egész talpfelületen mindaddig, amíg az akkumulátor energiát szolgáltat, ezt pedig egyetlen kapcsolóval könnyedén vezérelhetjük az elemtartón - akár nadrágon keresztül is.

Ehhez a szetthez 2 db Blaze 3000 mAh-s akkumulátor és töltő is tartozik. Az akkumulátorokon lévő gomb segítségével a fűtés intenzitása 3 fokozatban szabályozható.

A talpbetét 44 Celsius fokos maximális fűtési teljesítménye igazodás profi gyártók termékeihez. 44 Celsius-ban maximálták a fűtési teljesítményt, mely aktívan gátolja a láb kihűlését és nagyban javítja a komfortot, de nem okoz intenzív radiátor-szerű meleg-élményt. Miért?  Mert egy radiátor a cipőben egészségtelen és veszélyes. Az intenzív meleg-élményhez (különösen rossz szigetelésű cipő esetén) magasabb, 50 Celsius feletti fűtési teljesítmény kell amely bár technikailag megoldható lenne, de a magas hőmérséklet garantáltan a láb izzadását okozza, mely a fűtési teljesítmény csökkenését követően a kihűlés alatt garantált megfázást okoz. Ezért kérjük csak akkor válassza ezt a terméket, ha a fentieket elfogadja. A termék használatával lába egy hőforrás által garantáltan védve lesz a kihűléstől, de Ön nem fog intenzív meleg-élményt megélni – cserébe nem fog megfázni. A 44 Celsiust produkáló talpbetétek nagyon hasznosak, sokat segítenek, nagyban növelik a komfortot, óvnak a kihűléstől, de a meleg-élmény korlátozott, melynek hatékonysága egy jól szigetelő cipővel növelhető.

*Figyelem! A talpbetét behelyezésekor ügyelni kell arra, hogy FELIRATTAL LEFELÉ tegyük a cipőbe! A felirat nélküli, fekete oldalának kell a talppal érintkeznie!

Kérjük, hogy a talpbetétet méretre vágás előtt próbálja ki, mert a körbevágás után és/vagy cipőben történő kipróbálás után csak jelentős értékcsökkenéssel tudjuk visszavásárolni! 

Paraméterek

Energiaellátás 2 x 3 AA elem / akku
Fűthető Igen
Felhasználhatóság Tölthető
Méretek méretre vágható
Tartozékok lábra rögzíthető elem tartó, tartó zsák, 2 db Blaze 3000 mAh-s akkumulátor + töltő
Jótállás 1 év forgalmazói jótállás

Keresés