Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Eberlestock X41 HiSpeed II hátizsák

Ár:
79.900 Ft (62.913 Ft + ÁFA)
Cikkszám: X41
Gyártó: Eberlestock
29.5 liter térfogat, 2,5 kg tömeg, 56cm*28cm*19cm, funkcionális és egyszerű, több napi felszereléshez, beépített laptop tartó, kiegészítőkkel bármilyen feladatra alkalmassá tehető

Grenke

 

BB hitel kalkulátor

Leírás

Az X41 HiSpeed II zsák a HiSpeed termékcsalád legújabb tagja. A taktikai zsák tervezésekor a nagyfokú funkcionalitás, a minimalista kialakítás és a kis súly voltak a fő szempontok. Az x41 egyedi formájának kontúrja alul és felül egyaránt vékonyodik, kitűnő testhez állóságot biztosítva használójának. A zsákok teljesen összehúzhatóak az oldalra helyezett szorító heveder párokkal, így a rakomány optimális módon a zsákot hordó súlypontja fölé helyezhető. Az X41 újdonsága, hogy a HiSpeed II zsákoknál megszokott előlap külső részén alul és felül két, bőséges méretre kialakított, alakkövető zsebek vannak. A könnyű MOLLE-10 szorító heveder rendszerhez kényelmesen illeszthetők a 25 mm-es MOLLE kiegészítők.

A zsák belsejében italtartály rekesz (a tartályok külön kaphatók), két dokumentum/laptop rekesz, egy cipzáras hálórekesz, MOLLE kompatibilis szorító hevederek és egy kihajtható, az alsó és felső rakteret belül elválasztani vagy kombinálni hivatott térelválasztó található. A zsák 420-as hasadásmentes nylont tartalmaz, kerete Gossamer polikarbonát anyagunkkal készült.

Tényleges súly: 2.5 kg.

Szállításnál a csomag súlya: 5.9 kg.

Paraméterek

Űrtartalom 29.5L
Méretek 56x28x19.1cm
Tömeg 2630g

Keresés