Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica SL2-S fényképezőgép

Cikkszám: 10880
Gyártó: Leica
Leica ár-információk ITT!
tükör nélküli MILC kamera
24.6 MP Full Frame BSI CMOS szenzor
ISO 100.000, Maestro III processzor
4K Cine videó
 

Grenke

 

BB hitel kalkulátor

Leírás

Az új LEICA SL2-S.
Két világ. Egy választás.

Design

Inspirálásra született

Felhasznált anyagok

Lelkiismeretes gyártási folyamat

Az egyedüli tükör nélküli, teljes formátumú MILC kamera, melyet Németországban terveztek és gyártanak a Leica M mellett. Egyedülálló a teljesen fém felépítés és elegáns bőr burkolatok harmóniája, melyek mind-mind azért születtek, hogy tartósan ellenálljanak az idő viszontagságainak, és hozzájáruljanak a fotózás gondtalan élvezetéhez. A fenntarthatóság garantált a folyamatos firmware frissítések révén.

 

Kontroll és kezelhetőség

Fotósokkal terveztük, fotósoknak

Egy egyedülálló felhasználói felület, melyben elkülönítettük a fotós és videós funkciókat, egyszerű és intuitív kezelhetőség, mely lehetővé teszi, hogy a fotós közvetlenül a fénykép rögzítésre koncentrálhasson - ezek mind a fotózás élményének elmélyítését segítik elő. Ezért fejlesztettünk a vevők és professzionális fotósok visszajelzései alapján.

Mozi mód

Professzionális filmes teljesítmény

Az SL2-S kínálta 4K filmfelvétel és a 60 képkocka/másodperc sebesség rendkívül igényes videók készítését teszi lehetővé. Mivel a fotó és videó üzemmódok teljesen elkülönülnek, a legfontosabb beállítások, mint az ISO, rögzítés asszisztens és kép stílusok azonnal elérhetőek. Nincs szükség hosszadalmas beállításokkal múlatni az időt valamelyik almenüben. A kamera mindig megfelelő beállításokkal kész a rögzítésre. 

EyeRes® kereső

Tökéletes kontroll minden szituációban

A továbbfejlesztett Eyeres® elektronikus kereső egy kiemelkedő, 5.76 MP felbontású szenzor és a legjobb minőségű fémből és a legszigorúbb minőségi követelmények mellett készült üvegből álló optika együttese. Az újdonság páratlan látvány élményben részesíti felhasználóját, hogy a legkönnyebb legyen a kompozíció megalkotása.

Nagyteljesítményű 24 MP-es CMOS-BSI szenzor

Teljesítőképesség újra definiálva

Az SL2-S CMOS képszenzorának példátlan felbontása Full Frame formátumban páratlan részlet ábrázolást és képminőséget eredményez. Óriási dinamika tartománya, 14 bit RGB színmélysége és az akár 100.000-ig állítható ISO tartomány kiemelkedő képminőséget nyújt minden fényviszony mellett. Még a kisebb képformátumú TL objektívekkel - melyeket a TL2 és CL gépekhez terveztek - is elérhető a 20 MP felbontás szemet gyönyörködtető színek mellett.

Maestro III processzor

Az új Maestro III processzor is egy pillér, ami az SL2-S teljesítőképességének növekedéséhez hozzájárult. Ehhez társulnak a Smart AF mód, a teljes felbontás mellett másodpercenként 10, vagy elektromos zárszerkezettel akár 20  felvétel készítésére alkalmas üzemmód, és a két UHS-II kompatibilis SD kártya foglalat, melynek köszönhetően egyszerre menthetőek DNG és JPEG formátumok.

Leica FOTOS

Optimális mobil munkafolyamat

A Leica FOTOS segítségével a kamera zökkenőmentesen csatlakozik mobilkészülékéhez, vagy iPad-jéhez WiFi, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi fotók azonnali le- és feltöltését, a kamera távirányítását mobilkészülékről, illetve az elkészült képek közötti böngészést, azok szerkesztését és megosztását különböző formátumokban.

A Leica SL2-S követő fókusz rendszere gyors és rendkívül megbízható fókuszálást tesz lehetővé. További különböző módok és funkciók - mint pl. az arc felismerés - állnak a felhasználó rendelkezésére, ez esetekben pedig az SL2 nagy teljesítményű autofókusz rendszere képes automatikusan kiválasztani, hogy álló, vagy mozgó téma került a fotós elé, és ennek fényében vált a lehetséges fókusz üzemmódok között.  

Megújult képstabilizátor

A Leica SL2-S egyik legnagyobb újdonságaként a továbbfejlesztett szenzor említhető meg, mely rendkívül gyorsan reagál a mozgásokra és hatékonyan kompenzálja a kamera remegését. Ez a gépvázba épített metódus hatásosan stabilizál azon objektívek esetében is, melyek nem rendelkeznek beépített mechanizmussal. Multishoot üzemmódban pedig az állványra rögzített kamera akár nyolc darab folyamatos kép rögzítésére képes a szenzor fél pixelenkénti emelésével minden expozíció között. Ez a tulajdonsága elképesztő megnégyszerezett felbontású, akár 96 Megapixeles panorámafotók készítését teszi lehetővé, ami extrém módon megnöveli a részletességet. 

Robusztusság, por és fröccsenő víz elleni védelem (IP54)

Az SL2-S IP54 szintű védelme rendkívüli időjárási körülmények között is emelt szinten védi a kamerát, míg a hosszabb expozíciók során az új, kikapcsolható zajcsökkentés lehetővé teszi a sokkal látványosabb szabad kézi fotózást is. Az időjárás miatti kisebb aggodalom pedig még koncentráltabb képek készítéséhez vezet.

SL objektívek, M objektívek

Egy fúzió, melyben két rendszer lelke olvad össze

A két rendszerrel való kompatibilitás egy szint felett határtalan alkotások készítését teszi lehetővé.

Paraméterek

Kategória tükör nélküli Full Frame rendszerkamera
ISO értékek Manual: ISO 50 - ISO 100000; Auto: ISO 100 - ISO 100000
Beépített vaku nincs
Külső vakupapucs Szabványos X-aljzat, középérintkezős vakupapucs TTL érintkezőkkel
Szenzor CMOS szenzor: 4.3 µm / Fullframe (47.3 MP): 8368x5584 pixeles felbontás, APS-C (20.2 MP): 5504x3664 pixeles felbontás
Autofókusz Üzemmódok: AF-S, AF-C, MF, egyérintéses AF
Érintőképernyő Van
Vakuszinkron a vakupapucs TTL-es
Fájl formátumok JPEG, DNG
Tömörítetlen formátum DNG
Hangfelvétel van
Mikrofon beépített sztereó
Adat tárolás UHS-II (ajánlott), UHS-I SD/SDHC/SDXC memória kártyák
Képarány 3:2
Képstabilizátor van
Önkioldó van
Rekesz előválasztás van
Sorozatfelvétel van
Zársebesség előválasztás van
Energiaellátás Leica BC-SCL4 akkumulátor
Csatlakozók USB 3.1 Gen1 Type C; HDMI 2.0 b Type A; multifunkciós (MF) csatlakozó adapter 3,5 mm audió be- és kimenethez;
Állvány csatlakozás 1/4 coll, DIN 4503
Objektív csatlakozás Leica L-csatlakozás kommunikációs gyűrűvel a kamera és az objektív között
Por és vízcsepp elleni szigetelés IP54
Wi-Fi van
Anyaghasználat Teljesen fém készülékház, alumínium és magnézium ötvözete, bőr kiegészítőkkel. IEC 60529 szabvány (IP54) szerint fröccsenő víz elleni védettség.
Működési / tárolási hőmérséklet -10°– +40 °C
Méretek 146 × 107 × 42 mm
Tartozékok kamera váz, hordszíj, vázsapka, akkumulátor, akkutöltő nemzetközi adapterrel, USB 3.0 kábel, használati utasítás, garancia szelvény, Leica objektív tisztító kendő
Választható szín fekete
Egyéb tulajdonságok 5 tengelyű kép stabilizátor
Maestro III képfeldolgozó processzor
RGB színszűrő, UV / IR szűrő, aluláteresztő szűrő nélkül
Video módok: P - A - S - M / Film mód: M
 
Tömeg 835g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.

Keresés