Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica vaku SF60

Cikkszám: 14625
Gyártó: Leica
Leica ár-információk ITT!
2,4 GHz Radio TTL Rendszer
Leica TTL-el kompatibilis
nagyítás tartomány: 24-200 mm
LED-es videófény, színes LCD kijelző
90°-ban felfelé billenthető, 180°-ban elfordítható
 

Grenke

 

BB hitel kalkulátor

Leírás

Kompakt és sokoldalú 

Leica SF 60 rendszervaku

Az új, kompakt erőmű, a Leica SF 60 a Leica S, SL és M fényképezőgépekhez kifejlesztett rendszervaku. Teljesen kompatibilis a Leica Q és CL gépekkel is, amelyeknél TTL vakuvezérlést is biztosít. Az SF 60 rendkívül kompakt kialakítású és nagy teljesítményű vaku remek jellemzőkkel, kategóriájának az egyik legkönnyebb és legkisebb készüléke.

Csupán 300 grammos súlya és 98 milliméteres hossza ellenére a vaku kulcsszáma ISO 100 érzékenységnél 60. A készülék reflektora vízszintesen 180 fokkal elfordítható mindkét irányban, valamint felfele 90 fokban billenthető. E sokoldalú tulajdonságok miatt az SF 60 ideális a sokféle helyzetben és szögben beállított indirekt, visszavert és szórt fényű vakuzáshoz. A fényképezőgép vezérlésével önműködően beállításra kerül a 35 mm-es formátumhoz viszonyított  24 és 200 milliméter közötti fókusztávolsághoz illeszkedő fénykibocsájtás, beépített reflektor gondoskodik az egészen széles látószög bevilágításától egészen 16 milliméterig.

Az SF 60-al a videó felvételek kilenc fokozatban beállítható, folyamatos LED fénnyel készíthetők el. Valamennyi paraméter a vakun állítható be két tárcsával és a színes kijelzőn. Az SF 60 távvezérléssel is működik, az SF C1 távvezérlővel kompatibilis.

Leica SF 60

Kompakt, nagy teljesítményű, kiváló csapatjátékos

Az SF 60 vakuval és egy Leica fényképezőgéppel nagyon sok fotós helyzethez jutunk ideális felszereléshez. A vaku nagy fényerejével és zoom-reflektorával messzire világít, illetve indirekt vagy szórt, sőt akár falról vagy mennyezetről visszavert fényt biztosít.

A fényképezőgép TTL vakufény-vezérlésének köszönhetően a megfelelő mértékű derítőfény szabályozása teljesen problémamentes.

Bizonyos fotótémáknál a vakura tehető szoftbox révén rugalmasan alkalmazható, szórt fénnyel fotózhatunk. A kompatibilis Leica kamerák legfeljebb 1/8000 másodperces, gyors zársebességű vakuszinkronával az SF 60 a nappalt éjszakává változtatja – az előtér tökéletes megvilágítása mellett a háttér sötét marad a környező napfény ellenére.

Több energia

Az SF 60 energiaellátása négy AA méretű cellával történik. Hosszabb és gyorsabb munkákhoz külső áramforrás, a Nissin Power Pack PS 8 (Sony változat) csatlakoztatható a vakuhoz. A PS 8 tölthető NiMH akkumulátora 21,6 Wh kapacitású. A Nissin Power Pack PS 8 (Sony változat) két SF 60 számára is képes energiát biztosítani, valamint USB csatlakozásával egyéb készülékek, például okostelefonok vagy tabletek töltésére is alkalmas.

*A képeken szereplő kamera nem tartozék.

Paraméterek

Választható szín fekete
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.

Keresés