Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Long Perng T72H-AU01 ED APO spektív / teleobjektív szett

Ár:
282.960 Ft
249.990 Ft (196.843 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12%
Cikkszám: lonT72H-AU01
Gyártó: Long Perng
- 432 mm fókusztávolság
- F6.0 fényerő
- ED APO lencse
- T2 adapterrel bármilyen DSLR géphez csatlakoztatható
- fotóadapter T menet végződéssel
- 45° adapter
- 20-60x-os zoom okulár
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-01

Grenke

 

BB hitel kalkulátor

Leírás

A Long Perng T71H-AU01 szett négy elemből áll, a 72 mm frontlencséjű tubusból, fotóadapterből, 45°-os adapterből és 20-60x-os zoom okulárból. Spektívként és teleobjektívként is használható, azaz nem csak megfigyelhetjük, hanem ugyanazzal az eszközzel le is fotózhatjuk a természeti jelenségeket. Ráadásul mindezt páratlan minőségben. A tubus egy 80 mm frontlencséjű, kiváló minőségű, ED APO lencséket is tartalmazó műszer. Az élességállítás finom és precíz, a különböző adapterek pontosan illeszkednek egymásba és stabilan rögzíthetők. A kép tiszta és kontrasztos, a színek káprázatosan élethűek, színi hibától mentesek. A szett elemei vastagon szivacsozott alumínium kofferben kapnak helyet, ami tökéletes védelmet nyújt szállításkor és tároláskor.

Spektívként történő használathoz a 45°-os adaptert és a 20-60x-os zoom okulárt kell a tubushoz illeszteni és kezdődhet a megfigyelés a ferde betekintésű távcsővel.

Fotózáshoz a fotóadaptert kell a tubushoz rögzíteni, melynek T-végződéssel rendelkezik. Erre a végződésre egy T2 adapterrel bármilyen cserélhető objektíves fényképezőgép feltehető és már kész is a 432 mm-es F6.0 fényerővel rendelkező manuális teleobjektív. A megoldás rendkívüli előnye, hogy a fényképezés nem az okuláron keresztül történik, sőt a fotóadapter sem tartalmaz optikai elemet. Az élességállítás az objektívekhez hasonlóan gyűrűkkel történik két sebességgel. A nagyobbik gyűrűvel gyorsan elvégezhető a fókuszálás, a kisebbikkel pedig finoman, milliméterről milliméterre változtatható a  képélesség síkja. Nappal a madárvilág csodái, éjjel tiszta égbolt mellett pedig a Világűr csodái tárulnak fel használója előtt. 

Keresés