Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Minox APO HG 10x43 Asph. távcső

Ár:
449.000 Ft
385.000 Ft (303.150 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Cikkszám: min62187
Gyártó: Minox
- nagy nagyítás, apokromatikus lencsék, tökéletes színek és briliáns kép
- univerzális, könnyen kezelhető
- madarászathoz, terepmunkához ajánljuk
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-01

Leírás

Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

Órákon keresztül teljes pompájában élvezni a gyurgyalagok repkedését? A jégmadár tollazatának minden szépségét tökéletes részletességgel élvezni? Nézni a tolláról lepergő vízcseppeket, ahogy újra elfoglalja helyét a fán?  Egy ígéretes őzbakot felfedezni, rácserkelni és elbírálni az alkonyat közeledtével?  Ezek a feladatok egy különleges eszközt igényelnek, nagy nagyítást, rendkívüli brillanciát, tökéletes színeket. A 43 mm-es Minox APO HG egy eddig ismeretlen színvonalon szolgálja ki ezeket az igényeket. Ha hibátlan színeket, torzításmentes, borotvaéles képet szeretne látni, és ezt nem egy autó áráért, akkor mi tudjuk a megoldást.  Egy távcső, "amit" a legigényesebbek választanak.

 

A MINOX APO-HG binokulárok tűéles képükkel és természetes színvisszaadásukkal a legrangosabb helyet foglalják el a csúcsminőségű keresőtávcsövek mezőnyében. A fejlesztők a legújabb optikai és gyártási eljárásokat kamatoztatva 15%-kal megnövelték a látóteret.

A MINOX wetzlari üzemben készülő távcsövek „Made in Germany” felirata a minőség, a pontosság, a tartósság és a vállalati filozófia garanciáját jelenti. A teljes fejlesztési és gyártási folyamat a legnagyobb színvonalat képviseli, a termékek a legnagyobb igényeket is kompromisszumok nélkül elégítik ki.

A MINOX APO-HG távcsövek minden paraméter tekintetében csúcsteljesítményt nyújtanak. Optikai lencséi a 21 rétegből álló M* bevonattal, a fázis-korrekciós tetőél-prizma ezüst alapú Minobright bevonattal van ellátva.

Az APO-HG binokulárok nagyon könnyű kezelését a MINOX által kifejlesztett, a gyors közeli élességállítást biztosító (QCF, Quick-Close-Focus) rendszer teszi lehetővé. A fókuszgyűrű egyetlen elfordításával történik a kép nagyon pontos élességállítása az igen közeli távolságtól egészen a végtelenig.

A MINOX APO-HD binokulárok kimagasló optikai teljesítményéhez a lencsék csúcsminőségű, ED optikai üveg anyaga is hozzájárul.

Az APO-HD távcső fa díszdobozban, neoprén tokkal, neoprén nyakpánttal és lencsetisztító készlettel kapható.

Keresés