Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Minox APO HG 8x43 Asph. távcső

Ár:
449.000 Ft
385.000 Ft (303.150 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Cikkszám: min62186
Gyártó: Minox
- Made in Germany
- apokromatikus lencsék, tökéletes színek, briliáns kép
- univerzális, könnyen kezelhető
- nappali és kora esti vadászatra, túrához, terepmunkához
- minden körülmények között jól használható
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-01

Leírás

Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

A 43 mm-es Minox APO HG akár egyedül, egy eddig ismeretlen színvonalon szolgálja ki az igényes felhasználó minden távcsőigényét. Ha tökéletesen nyugodt, rezdülésmentes, torzításmentes, éles képet, hibátlan színeket szeretne látni, és ezt nem egy autó áráért, akkor mi tudjuk a megoldást. Szürkületben is kiváló, 50 év felettieknek különösen ajánljuk. Azok akik "megtanulják"  kihasználni a 8x43-as APO HG-t, hamar felfedezik erényeit, kényelmét, harmóniáját, felesleges cipekedést és költséget spórolnak.

A MINOX APO-HG binokulárok tűéles képükkel és természetes színvisszaadásukkal a legrangosabb helyet foglalják el a csúcsminőségű keresőtávcsövek mezőnyében. A fejlesztők a legújabb optikai és gyártási eljárásokat kamatoztatva 15%-kal megnövelték a látóteret.

A MINOX wetzlari üzemben készülő távcsövek „Made in Germany” felirata a minőség, a pontosság, a tartósság és a vállalati filozófia garanciáját jelenti. A teljes fejlesztési és gyártási folyamat a legnagyobb színvonalat képviseli, a termékek a legnagyobb igényeket is kompromisszumok nélkül elégítik ki.

A MINOX APO-HG távcsövek minden paraméter tekintetében csúcsteljesítményt nyújtanak. Optikai lencséi a 21 rétegből álló M* bevonattal, a fázis-korrekciós tetőél-prizma ezüst alapú Minobright bevonattal vannak ellátva.

Az APO-HG binokulárok nagyon könnyű kezelését a MINOX által kifejlesztett, a gyors közeli élességállítást biztosító (QCF, Quick-Close-Focus) rendszer teszi lehetővé. A fókuszgyűrű egyetlen elfordításával történik a kép nagyon pontos élességállítása a közeli távolságtól egészen a végtelenig.

A MINOX APO-HD binokulárok kimagasló optikai teljesítményéhez a lencsék csúcsminőségű, ED optikai üveg anyaga is hozzájárul.

Az APO-HD távcső fa díszdobozban, neoprén tokkal, neoprén nyakpánttal és lencsetisztító készlettel kapható.

Keresés