Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Spypoint LINK-EVO 4G felhős vadkamera

Ár:
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EHSPY680089
Gyártó: Spypoint
felhő alapú képrögzítés
0.3 mp reakcióidő
4G HSPA+ 4G
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-28

Leírás

A LINK-EVO volt az első cellainformációs felhő alapú képrögzítő kamera, amely már bebizonyította, hogy az általa használt metódus milyen értékes technológia. A LINK-EVO nem áldozza fel a teljesítményt az értékelhetőség oltárán. Sokkal inkább a felhasználó számára legfontosabb funkciókat kínálja elérhető áron.

Használja a LINK-EVO készüléket többszörös fénykép, time-lapse, vagy videó módban a jól ismert fénykép üzemmódok mellett, mindent applikáción keresztül az Ön igényeihez igazítva. A gyors, 0.3 mp-es reakcióidő megbízhatóan rögzíti a vadakat, míg a 42 db alacsony csillanású LED lehetővé teszi, hogy jól látható és értékelhető képek készüljenek.

Jellemzők:

12 MP*
0.3 mp reakcióidő
akár 27 méter vaku távolság
akár 24 méter észlelési távolság
4G HSPA+ sebesség

Működési elv:

A rendszer egy előre aktivált nemzetközi SIM kártyával működik, melynek nem akadály, ha akár országhatárok mentén helyezik el a kamerát.* Az első hónap képei ingyenesek. Előfizetés nélkül havonta 100 képet küld a kamera. A használat során a további HD minőségű képek és videók előfizetéshez kötöttek. Különböző előfizetési lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére (egészen havi 4-5 Euro-tól), így optimálisan személyre szabható a kapott képi információ minősége és mennyisége. A rendszer jelenleg csak hitelkártyás fizetéssel működik.

A Spypoint applikáció külön professzionalitására utal, hogy a felhasználó még azt is eldöntheti, hogy pl. csak szarvast, vagy csak vaddisznót tartalmazó képeket szeretne megnézni. A beépített szűrőfeltételek egészen különleges személyre szabhatóságot engednek meg.

*: A különböző minőségű képek előfizetéshez kötöttek lehetnek.

Keresés